2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

21 Haziran 2019 Cuma

Yüksekokulumuz 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi’nde Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Mezuniyet Törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Üniversitemiz tanıtım filmi ve mezun olan öğrencilerimizin fotoğraf sunumu ile devam etti.
Törende ilk olarak Yüksekokul birincisi Sueda ÖZTÜRK bir konuşma yaptı. Konuşmasının ardından başarısının göstergesi olan mezuniyet kütüğüne ismini çaktı ve birincilik ödülünü Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ın elinden aldı.
              Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr. Üyesi Önder DİLEK konuşmalarında, Yüksekokulumuzun doluluk oranlarından bahsederek, tercih edilen bir okul olarak başarısını ortaya koyduğunu ve bu başarıda katkıları olan başta Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN olmak üzere tüm akademik ve idari personele, ayrıca ilçede yüksekokulumuza verdiği desteklerinden dolayı Fındıklı Kaymakamı Sayın Vedat YILMAZ’a teşekkürlerini iletti. Daha sonra öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek konuşmasını sonlandırdı. Yüksekokulumuz üçüncüsü Dilan Aydemir üçüncülük hediyelerini Dr.Öğr.Üyesi Önder DİLEK’ten aldı.
          Fındıklı Kaymakamı Sayın Vedat YILMAZ konuşmasında, Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun çok köklü bir eğitim kurumu olduğunda, hem akademik anlamda hem de yönetim anlamında iyi işler ortaya koyduğunu söyleyerek mezun olan öğrenci ve öğrenci ailelerini tebrik ederek sözlerini sonlandırdı. Yüksekokulumuz ikincisi İrem BALEK ikincilik hediyelerini Kaymakam Vedat YILMAZ’ın elinden aldı.
             Rektörümüz, henüz on üç yıllık bir Üniversite olmamıza rağmen eğitim öğretim ve Ar-Ge altyapısı, akademik kadro, eğitim kalitesi ve kurumsallaşma alanlarında, daha önce kurulmuş olan üniversiteleri geride bırakarak önemli başarılar elde ettiğimizi ifade etti. Üniversitemizin her geçen yıl özellikle bilimsel yayın ve Ar-Ge noktasında sürekli yükselen bir grafik ortaya koyduğunu belirterek sayılarla Üniversitemizi anlattı. Yüksekokulumuz birincisi Sueda ÖZTÜRK birincilik hediyelerini Rektörümüzden aldı.
         Programın devamında Yüksekokulumuzdan mezun olan öğrencilere yüksekokulumuz akademisyenleri ve diğer misafir akademisyenler tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Programın sonunda mezun öğrenciler büyük sevinç yaşadı ve öğrenciler mezuniyetlerini keplerini havaya fırlatarak ve fotoğraf çektirerek kutladı.
Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Fındıklı Kaymakamı Vedat YILMAZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Üniversitemiz yöneticileri, akademik ve idari personel, veliler ve öğrencilerimiz katıldı.