4.Kaiyer Günleri Tamamlandı

31 Aralık 2020 Perşembe

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz tarafından 28-29 Aralık 2020 tarihlerinde “FUBYO 4. Kariyer Günleri (Online)” etkinliği Google Meet ve Youtube’dan çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.
Etkinliğin birinci günü olan 28 Aralık 2020 tarihinde İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İYİ GELİR Yönetici Ortağı Sayın Prof. Dr. Serra Eren Sarıoğlu “Yatırıma Başlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler” başlıklı konuşmasını, FORD OTOSAN Sipariş Planlama ve Envanter Kıdemli Uzmanı Sayın Bilal Şeker “İnovasyon ve Lojistik Yönetimi” başlıklı konuşmasını ve son olarak SGK Denetmeni Sayın Fatih Çin “A Grubu Sınavlara Nasıl Hazırlanılır” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirmiştir.

Etkinliğin ikinci günü olan 29 Aralık 2020 tarihinde, Kuzuoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Kuzuoğlu “0’dan 500 Milyon TL’lik İhracata” başlıklı konuşmasını, Fındıklı İlçesi Kaymakamı Sayın Eyup Gürdal “Kaymakamlık ve Kaymakam Olmanın Yolları” başlıklı konuşmasını ve son olarak Birleşmiş Milletler Genel Kurul Başkan Danışmanı Sayın Muhammet Enes Uslu “Diplomasi Mesleği ve Diplomat olmak” başlıklı konuşmasını gerçekleştirmiştir.
Küresel Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitime devam edilen bu süreçte öğrencilerimize büyük katkılar sağlayacağına inandığımız kariyer günleri etkinliği de uzaktan (online) gerçekleştirilmiştir. Moderatörlüğünü Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Önder Dilek ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Abdulmuttalip Pilatin’in yaptığı etkinliğe öğrencilerimiz yoğun katılım göstermişlerdir. Programa konuşmacı olarak katılan kıymetli isimler de etkinlik kapsamında yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etmişlerdir. Katılım sağlayan tüm öğrencilere katılım belgesi verilmiş ayrıca kura çekimi ile 5 öğrenciye de KPSS seti ve ekonomi kitapları hediye edilmiştir. 4. Kariyer Günleri etkinliğimize katılan saygıdeğer konuşmacılarımıza ve programa yoğun ilgi gösteren sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.