Bankacılık Finans Topluluğu Türkiye Merkez Bankasına Eğitim Amaçlı Gezi Gerçekleştirdi.

30 Mart 2018 Cuma

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının “Üniversite Buluşmaları” adlı projesi kapsamında Bankacılık Finans Topluluğu, 40 öğrenci ve Arş. Gör. Akif Ziya BAYRAK ile Merkez Bankasının idari merkezinde bilgilendirme eğitimine katıldı. Eğitimde: TCMB işlevleri ve işleyişleri anlatıldı, EVDS hakkında uygulamalı bilgilendirmeler yapıldı ve Merkez Bankasında kariyer olanaklarından bahsedildi. Verimli ve etkili geçen eğitimde öğrencilerin merak ettikleri tüm konularda detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Eğitimden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Anıtkabir ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyaret edildi. Son olarak, Ankara’da 3.sü gerçekleştirilen Uluslararası Turizm Fuarı ziyaret edildi. Fuarda Rize standı ziyaret edilerek Ankara Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Başkanı Muammer Bostan ve Rize Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz ile görüşmeler yapıldı ve toplu hatıra fotoğrafları çekildi.