Covid 19 Salgını Dolayısıyla Ek Sınav Hakkı

14 Ocak 2022 Cuma

2021-2022 akademik yıl Güz Yarıyılında bir dersin (sınavları uzaktan eğitim sistemi vasıtasıyla yapılan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve Yabancı Dil dersleri hariç) mazeret, yarıyıl sonu (final) veya bütünleme sınavlarına COVID-19 pozitif ve/veya temaslı (HES kodu “Riskli”) olması nedeniyle giremeyen öğrencilerimize, söz konusu sınavın yapıldığı tarihi takip eden üç (3) iş günü içinde öğrencisi oldukları Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulunun web sayfasındaki formu doldurmaları ve ekine durumlarını kanıtlayan belgeleri eklemeleri durumunda öğrencisi oldukları Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Dekanlık/Müdürlükleri tarafından aşağıda belirlenmiş olan tarihlerde bir defaya mahsus olmak üzere yüz yüze ek sınav hakkı verilecektir.
Ek Sınav Başvuru Formununu erdogan.edu.tr uzantılı elektronik posta adresiniz ile doldurmanız gerekmektedir.

Ek Sınav Tarihleri (Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri Hariç)

Sınav Akademik Takvim Ek Sınav
Mazeret 10 - 14 Ocak 2022 31 Ocak-3 Şubat
Mazeret (Hukuk Fakültesi) 14-20 Şubat 2022 21-24 Şubat
Final 17 - 30 Ocak 2022 12-16 Şubat
Bütünleme 04 - 11 Şubat 2022

Mazeret Sınavı Ek Sınav Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Final/Bütünleme Sınavı Ek Sınav Başvuru Formu İçin Tıklayınız.