Kızılay ile Yüksekokulumuz’dan Osman HACIALİOĞLU Ortaokul Öğrencilerine Yardım Ziyareti Yapıldı.

16 Nisan 2018 Pazartesi

Rize Kızılay ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Finans Topluluğu öğrencileri ve Malatya İnönü Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu öğrencileri 10 Nisan 2018 Salı günü Fındıklı Çağlayan Osman HACIALİOĞLU İlk ve Ortaokulunda eğitim gören öğrencilere kitap ve giysi yardımında bulundu.
       Öğrencilere öncelikle Türk bayraklarının verilmesinin ardından kitap ve giysi yardımı yapıldı. Hediyeleri alan öğrencilerin sevinç ve mutluluğu gözlerinden okunmaktaydı. Okul Müdürü Sayın Hüseyin KARAGÖZ, programdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Programa Yüksekokul Müdür Yardımcımız Abdulmuttalip PİLATİN, Rize Kızılay Şube Müdürü Serkan ŞENKAYA ve Yüksekokulumuz akademisyenlerinden Dr.Öğr.Üyesi Dilara AYLA, Öğr.Gör.İrfan SANCAK, Arş.Gör.A.Ziya BAYRAK ve Yüksekokul Sekreteri Kenan UZUNHASANOĞLU katıldı.