Okulumuzda Devir Teslim Töreni

21 Haziran 2017 Çarşamba

Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. Alaattin KIZILTAN, görevini Yrd. Doç. Dr. Önder DİLEK’e devretti.

Devir teslim töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN bir konuşma yaptı. Gerek eğitim binası gerekse kampüsüyle dikkat çeken Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuzun gelişmesi ve büyümesi için Prof. Dr. Alaattin KIZILTAN’ın elinden gelen gayreti sarf ettiğini belirten Rektörümüz: “Yoğun uğraşlar neticesinde bu noktaya ulaşan okulumuza Prof. Dr. Alaattin KIZILTAN’ın ciddi anlamda hizmetleri olmuştur, emekleri ve bu zamana kadar üniversitemiz yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmaları dolayısıyla kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Rektörümüz, ekip çalışması içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağına inandığı Yrd. Doç. Dr. Önder DİLEK’e de yeni görevinde başarılar diledi.

Yüksekokulumuzun Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve akademik ve idari personelin hazır bulunduğu törende Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Prof. Dr. Alaattin KIZILTAN’a katkıları dolayısıyla teşekkür plâketi verdi.