Rektörümüz İftarını Öğrencilerimizle Birlikte Yüksekokulumuzda Açtı.

13 Nisan 2022 Çarşamba

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Yüksekokulumuzda düzenlenen iftar programında orucunu Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri ile birlikte açtı.

Fındıklı Kaymakamı Eyup Gürdal, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Önder Dilek, Müdür Yard. Dr. Öğretim Üyesi Abdulmuttalip Pilatin bölüm hocaları, araştırma görevlileri ve Fakülte Sekreteri Kenan Uzunhasanoğlu ve çok sayıda öğrencinin katıldığı iftarda Rektörümüz, öğrencilerle sohbet ederek kendileriyle bir arada bulunmaktan duyduğunu memnuniyeti ifade etti.

Öğrenciler de iftarı Rektörle yapmanın sevincini yaşadıklarını belirterek sıcak, samimi bir ortamda iftar gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını söylediler. Son olarak Rektörümüz ile öğrencilerimizin masa tenisi oynamasının ardından program sona erdi.