Suriye'nin İdlib şehrinde hain saldırı sonucu Şehit olan kahraman askerlerimiz Yüksekokulumuzda anıldı.

03 Mart 2020 Salı

Yüksekokulumuz öğrenci kulüpleri ve Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen aziz şehitlerimizi anma programı açılan dev Türk bayrağı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlandı. Bayrak şiirinin okunmasının ardından hain saldırıda şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimiz için Kuran’ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.

Yapılan açıklamasında ise ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ailesi olarak devletimizin ve ordumuzun yanında olduğumuzun mesajı bir kez daha dile getirildi.

Katılımın yoğun olduğu anma programına Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Abdulmuttalip Pilatin, Fakülte sekreteri Kenan Uzunhasanoğlu ile akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.