Yüksekokulumuzda 3.Kariyer Günleri Düzenlendi

30 Nisan 2019 Salı

25-26 Nisan 2019 tarihlerinde Üniversitemiz Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans ile Lojistik Toplulukları tarafından 3. Kariyer Günleri programı düzenlendi.
          2 gün süren “FUBYO 3. Kariyer Günleri” programı çerçevesinde Bankacılık ve Lojistik alanından sektör temsilcileri, akademisyenler, girişimciler, iş adamları ve yöneticilerden oluşan 13 kişilik geniş bir katılımcıdan oluşan konuşmacılar öğrencilerle bilgi ve tecrübelerini paylaştı.
Öğrencilere kendilerini geliştirmenin ve mezun olduktan sonra piyasada aranan insan niteliklerinin neler olduğunun yanı sıra kendi girişimcilik serüvenlerinin ve kariyer yolculuklarının anlatıldığı program kapsamında Meşveret Derneği’nin “Paralarla Tarihe Yolculuk” sergisinin yanı sıra çok sayıda standın olduğu sergi öğrenci ve katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Programa E7 Grup Holding CEO’su Ersin AYDENİZ, Rize MÜSİAD Başkanı Recep TAYLAN, İller Bankası Proje Mekânsal Planlama Müdürü Ali KURT, İller Bankası İnsan Kaynakları Müdürü Murat ALKAN, İşkur Uzmanı Murat FIRAT ve Semra BURKAZ EKİNCİ, Lojistik Danışmanı Gürkan KAVRAZLI, Gümrük Müşaviri Ertan KİBAR, Ekol Lojistik Yönetim Danışmanı Osman ÜNAL, MLA Lojistik A.Ş. Halit KAYA, Murat Lojistik Bölge Müdürü Murat ASLAN ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Trabzon Liman Başkanlığı’ndan Tuncay AYDIN konuşmacı olarak katıldı.

Öğrencilerin yoğun bir katılım gösterdiği ve öğrencilerin staj yapacak yerleri ayarlama imkânı da elde ettiği, oldukça faydalı geçen “FUBYO 3. Kariyer Günleri” programı Cuma günü sona erdi.